9 Sergio Lozano

Sergio Lozano

Ala-tanca

Considerat un dels millors jugadors del món, reuneix potència, gol i una ambició enorme

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Supercopa d'Espanya 1 2013/14
Copa d'Espanya 3 2010/11 - 2011/12 - 2012/13
Copa de Catalunya 6 2010/11 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16 - 2016/17 - 2017/18
Copa del Rei 5 2010/11 - 2011/12 - 2012/13 - 2013/14 - 2017/18
UEFA Futsal Cup 2 2011/12 - 2013/14
Lliga 3 2010/11 - 2011/12 - 2012/13
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or a l'Europeu 1 2012
Plata a l'Europeu 1 2018
Bronze a l'Europeu 1 2014
Or a l’Europeu Sub-21 1 2007
Campionat d'Espanya juvenil 2 2005/06 - 2006/07
Personal
Títols Quantitat Temporades
MVP de la Lliga 2 2011/12 - 2012/13