Adam Hanga, un jugador total per al Barça Lassa

Adam Hanga, un jugador total per al Barça Lassa

L’aler hongarès de 28 anys i 2,01 metres, que signa per a les pròximes 3 temporades, va ser designat millor defensor de l’Eurolliga 2016/17

Adam Hanga jugarà al FC Barcelona Lassa les tres pròximes temporades. El Club i el Saski Baskonia han arribat a un acord per al traspàs del jugador a l’entitat blaugrana.

Hanga, de 28 anys i 2,01 metres, arriba a Barcelona en el seu millor moment com a professional, després d’haver estat designat en el millor cinc inicial de la Lliga Endesa 2016/17, així com millor defensor de l’Eurolliga 2016/17.

L’aler hongarès és un molt bon jugador d’equip, amb un llançament fiable de llarga distància, a més d’un atleta excel·lent, fet que el permet brillar a ambdós cantons de la pista. Hanga és un jugador molt complet i compta amb un bon domini de la pilota tot i la seva alçada, qualitat que li serveix per encarar els seus defensors de fora a dins. També té un gran primer pas cap a cistella, qualitat que el fa també un bon penetrador cap a cistella.

Llarga trajectòria a Espanya

Hanga va arribar a la Lliga Endesa el curs 2011 de la mà del Bàsquet Manresa, on hi va jugar dues temporades a gran nivell (7.8 i 11.7 punts per partit). El 2013 el Baskonia es va fixar en ell i any rere any ha anat creixent com a jugador fins arribar a ser un dels millors alers d’Europa.

La seva primera temporada jugant l’Eurolliga, la 2013/14, va ser d’aprenentatge (5.6 punts en 17 minuts per partit, i el curs següent va ser cedit a l’Avellino italià, on va fer un bon paper amb 10.6 punts per matx a la LEGA.

Salt qualitatiu

Després d’aquesta cessió, Hanga va explotar. Els dos últims cursos 2015/16 i 2016/17 amb el Baskonia ha fet un creixement meteòric com a jugador, fins a passar als 10.5 punts, 4.4 rebots, 2.4 assistències i 1.3 robatoris per partit a l’Eurolliga, fet que l’han ajudat a ser el millor defensor de la competició. A la Lliga Endesa, el mateix: els 11.8 punts per partit són la seva millor xifra anotadora des que va arribar a l’ACB i, combinat amb 4.2 rebots i 13.8 de valoració, va fer que fos escollit en el millor cinc de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut