Sito Alonso: “Hem de continuar treballant i guanyar-nos el respecte a l’Eurolliga”

Sito Alonso: “Hem de continuar treballant i guanyar-nos el respecte a l’Eurolliga”

El tècnic blaugrana ha repassat les sensacions prèvies al Clàssic europeu contra el Reial Madrid, on ha explicat que l’objectiu de l’equip és continuar creixent.

L’entrenador del Barça, Sito Alonso, ha expressat en roda de premsa les sensacions prèvies a jugar el Clàssic de l’Eurolliga a la pista del Reial Madrid d’aquest dijous. El tècnic blaugrana ha acceptat que les dues derrotes consecutives que ha tingut l’equip poden pesar, però que s’ha de girar full i pensar ja en la millor manera de vèncer el Madrid . “Perdre de la manera que vam perdre contra el Tenerife pot afectar, però no ens podem desanimar mai. No ens ha de superar la pressió; hem de fer les coses bé i ser forts a nivell mental per revertir-ho”, ha comentat el tècnic.

Alonso, a més, ha afegit: “Som un gran club, però com a equip encara no hem guanyat res. Hem d’estar perfecte en els moments importants, continuar treballant i guanyar-nos el respecte a l’Eurolliga a través del joc”.

Clàssic similar al darrer duel entre els dos equips

Pau Ribas, que ha acompanyat el tècnic en la roda de premsa, ha comentat que aquest Clàssic arriba en una situació similar al darrer i que, per tant, tot està obert: “En l’últim duel també veníem d’una derrota i vam acabar guanyant a la seva pista. Així, hem de pensar a seguir treballant per millorar i poder endur-nos el partit”, ha destacat l’escorta català.

Tant el tècnic com el jugador han destacat que la clau per fer un bon partit serà mantenir la concentració i l’actitud en tot moment i no deixar-se endur per la pressió. Sobre el Reial Madrid, Pau Ribas ha destacat la importància de Doncic i la confiança que tenen. “Tenir una rotació curta aporta més minuts a jugadors i, per tant, més confiança”, ha explicat el jugador blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut