fcb.portal.reset.password

Xavi Pascual, a l'esquerre, a la foto de grup. FOTO: EUROLEAGUE

Xavi Pascual ha pres part en les jornades de treball que ha organitzat l'Eurolliga i que compten amb la participació de més de 25 entrenadors dels equips de l'Eurolliga de més de 13 països diferents. Tots ells consideren que “és molt important que els tècnics estiguin implicats en el futur de l’Eurolliga” i creuen que la direcció que pren la competició és “la correcta”. També afegeixen: “Amb el temps tothom s’adonarà que es tracta d’una bona idea i de com d’important serà per a nosaltres tenir un producte millor per a tots els seguidors”.

“Des del principi hem estat conscients del paper tan important que tenen els entrenadors en el nostre joc”, ha afegit Jordi Bertomeu, que assegura que sense l’ajuda dels tècnics “moltes de les coses que hem aconseguit no haurien estat possibles”.

Favorables a un calendari més lleuger

Els entrenadors que han participat en la reunió han coincidit que el calendari de la competició és cada cop més ampli i que no permet el descans ni la recuperació adequada per als jugadors. A més, els plans de la FIBA de celebrar competicions d’equips nacionals durant l’hivern el condensaran encara més, fet que els participants consideren que “no és lògic”.

Durant aquesta reunió també s’ha anunciat el nou model de competició de cara a la propera temporada. En aquest cas, hi haurà ascensos i descensos directes des de l’Eurocup.

Tornar a dalt