Olympiacos - Barça: El camí cap a Berlín passa per Atenes

Olympiacos - Barça: El camí cap a Berlín passa per Atenes

Els blaugranes visiten l'infern grec amb l'anhel de recuperar el factor pista

Arriba l'hora de la veritat. El Barça viatja a Atenes per emprendre el primer dels dos partits al Peace and Friendship Stadium contra l'Olympiacos (20.30 hores, Vamos). Amb l'eliminatòria igualada 1-1, els de Roger Grimau afronten el primer partit a l'infern del Pireu amb la intenció de recuperar el factor pista que va caure a favor dels grecs al primer partit al Palau (75-77). L'expedició culer, encapçalada pel directiu Josep Cubells, s'ha desplaçat aquest dilluns cap a Grècia. Hi han viatjat 14 jugadors del primer equip.

Amb l'exhibició divendres de Jabari Parker amb 24 punts, els blaugranes arriben amb il·lusions renovades per poder guanyar almenys un dels dos partits a Grècia per poder seguir mirant cap a Berlín. La derrota d'aquest diumenge contra el Morabanc Andorra, sense Ricky Rubio ni Jan Vesely, no ha de ser cap contratemps per a un Barça vol donar un cop sobre la taula a l'eliminatòria i demostrar que està més viu que mai.

L'Olympiacos no ha tingut partit aquest cap de setmana i, per tant, a priori arribarà un pèl més fresc que els culers. Tot i que en partits com aquest, tenir alguns minuts més a les cames tampoc és tan rellevant. Cal recordar que, passi el que passi dimarts, dijous es disputarà el quart partit de la sèrie, i que serà el primer match-ball per a algun dels dos equips. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut