fcb.portal.reset.password

Logo NBA Europe Live 2012

El 9 d’octubre, i en el marc de la gira NBA Live 2012, el FC Barcelona Regal mesurarà les seves forces contra els Dallas Mavericks al Palau Sant Jordi. De cara al que serà el setè duel per al conjunt blaugrana contra un equip de la millor Lliga del món, els socis i sòcies del FC Barcelona tindran prioritat en la compra d’entrades per poder viure’l en directe.

D’aquesta manera, els socis i sòcies del Barça podran adquirir les seves localitats al llarg d'aquest dilluns i també de demà dimarts, fins a un màxim de 4.000 entrades. Per a la resta del públic, les localitats estaran a la seva disposició a partir del dia 11 de juliol. Cada persona podrà comprar un màxim de 2 entrades.

Preus i punts de venda

Les entrades, que oscil·laran entre els 34 i els 195 euros, en funció de la ubicació de la localitat al Palau Sant Jordi, estaran disponibles a través de tres punts de venda:

- Centres Carrefour / FNAC
-
Caixers de Servicaixa
- Ticketmaster

[[BOTOGRIS::PLÀNOL++Preu entrades::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/022/203/original/Pl_nol_FBC-DALLAS_12-OK.v1341324551.jpg::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();