Una nova exhibició de Ter Stegen

El porter alemany va tornar a mostrar contra el Sevilla la seva habilitat i reflexes sota pals amb quatre aturades d’autèntic mèrit

Un geni sota els pals. Així es va tornar a mostrar Ter Stegen una vegada més en el partit d’aquest dissabte contra el Sevilla. El porter alemany va tornar a fer gala dels seus reflexes sota pals firmant quatre aturades d’autèntic crac mundial, en dues accions consecutives en les dues ocasions. En total, Ter Stegen va firmar cinc aturades en les 15 rematades que el Sevilla va intentar a la porteria defensada pel porter culer.

Les dues primeres intervencions de mèrit van tenir lloc en el minut 60 i amb el marcador 2-0. Una rematada de cap d’Andrés Silva i el posterior xut de Franco Vázquez no van ser suficients per superar el porter alemany. Tampoc ho va ser una doble ocasió andalusa al minut 87. Ter Stegen va desviar el xut de Sarabia dins l’àrea i va evitar també el gol de Ben Yedder en la posterior rematada del jugador andalús.

No et perdis el recital de Ter Stegen sota pals contra el Sevilla!