FC Barcelona – Sevilla: Una victòria que val el liderat (4-2)

Els de Valverde s’imposen al conjunt andalús amb gols de Coutinho, Messi, Suárez i Rakitic tot i les dianes de Sarabia i Muriel per part del Sevilla en el tram final del matx

Amb una gran eficàcia de cara a porteria. Així ha saltat a la gespa del Camp Nou el FC Barcelona contra el Sevilla (4-2). El resultat ha estat un gol de Leo Messi, que s'ha retirat a la primera meitat per una lesió al colze dret, i un altre de Coutinho abans del descans. Luis Suárez, des del punt de penal, i Ivan Rakitic han estat els golejadors culers a la segona meitat. El Sevilla ha retallat diferències en dues ocasions, mitjançant Sarabia i Muriel respectivament, però sense poder evitar el triomf i el liderat dels blaugranes.

Inici demolidor

El duel ha començat amb un Barça molt intens i efectiu. Tal ha estat l’efectivitat blaugrana que Coutinho ha avançat als blaugranes amb un gran definició. Un gol que ha arribat després d’una jugada de Semedo per la banda dreta i en què Luis Suárez i Leo Messi han connectat abans que el crac brasiler superés al porter Vaclík. El Sevilla ha avisat amb un xut ras i creuat que ha acabat rebotent a la porteria de Ter Stegen.

La resposta culer ha estat el segon gol blaugrana, una diana de Leo Messi després que ell mateix conduís una pilota servida per Luis Suárez. L’alegria del Camp Nou, però, s’ha transformat en patiment en veure que el crac argentí no podia continuar en el terreny de joc a causa d'una fractura al radi del braç dret. En el seu lloc ha entrat Dembélé per disputar els minuts restants d’una primera meitat en què el francès ha tingut les aproximacions blaugranes més perilloses.

Providencial Ter Stegen

La segona part ha deixat pas a un duel amb més igualtat entre els dos conjunts. Suárez ha tingut el tercer gol culer a tocar, en un remat a la frontal de l’àrea que ha sortit fregant el pal dret de la porteria andalusa. Un dels protagonistes ha estat Ter Stegen, amb una doble aturada de gran mèrit al quart d’hora de joc de la segona meitat. Seguidament, però, Luis Suárez ha forçat un penal que ha transformat ell mateix situant el 3-0 en el marcador amb gairebé 30 minuts de joc per davant.

El mateix davanter uruguaià ha pogut marcar el 4-0 poc després, però el Sevilla no ha perdonat en aquesta ocasió i ha situat el 3-1 mitjançant Sarabia. Rakitic, però, ha estat la resposta blaugrana amb una bona diana (4-1) després de dues noves aturades providencials de Ter Stegen. Amb el partit ja sentenciat el Sevilla ha situat el definitiu 4-2 amb una diana de Muriel. Tres punts que donen al Barça el liderat en solitari de la Lliga.