Lesió de Lionel Messi: estarà tres setmanes de baixa per una fractura al braç dret

Lesió de Lionel Messi: estarà tres setmanes de baixa per una fractura al braç dret

El ‘10’ del Barça, que ha marcat un gol i ha donat una assistència, es podria perdre sis partits

Les proves realitzades al jugador del primer equip Leo Messi han confirmat que té una lesió que el mantindrà tres setmanes de baixa per una fractura al radi del braç dret.

Tot i el triomf blaugrana davant el Sevilla (4-2), no tot han estat bones notícies aquest dissabte al Camp Nou. El capità culer, Leo Messi, ha hagut de ser substituït als 26 minuts de joc després de caure lesionat en una acció fortuïta al mig del camp. El crac argentí ha caigut en mala posició i s'ha fet mal al colze dret. L’argentí, que havia donat l’assistència del primer gol a Coutinho i ha anotat el segon, ha estat decisiu en els primers minuts per encarrilar el triomf blaugrana.

Es podria perdre sis partits

Si es compleixen les tres setmanes de baixa, el ‘10’ del Barça es perdria els partits contra l’Inter (24 d’octubre), Reial Madrid (28 d’octubre), Cultural Leonesa (31 d’octubre), Rayo (3 de novembre), Inter (6 de novembre) i Betis (11 de novembre). Després d’aquests sis partits (tres de Lliga, dos de Champions i un de Copa) hi ha una aturada per a compromisos de seleccions i, per tant, el davanter argentí podria tornar als terrenys de joc el pròxim 24 de novembre coincidint amb l’Atlético - Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut