Nou rècord de Messi: Vuitè gol de falta en un any natural

Nou rècord de Messi: Vuitè gol de falta en un any natural

L’argentí ja suma 14 temporades seguides marcant a la Champions, i el PSV s’ha convertit en la seva víctima 30

Lionel Messi, el millor jugador del món, no té sostre. Amb el gol de falta anotat al debut a la Champions contra el PSV, ha superat el seu enèsim rècord. I és que en aquest any 2018, el capità blaugrana ja ha marcat més gols de tir lliure que ningú. Messi suma un total de vuit dianes de falta en un mateix any natural, una fita mai vista. Per assolir aquest rècord, les seves víctimes han estat la Reial Societat, l’Alabès, el Girona, el Las Palmas, l’Atlètic de Madrid, el Leganés, l’Alabès i el PSV.

El gol de falta anotat aquest dimarts per Leo Messi va ser el preludi d’un altre rècord superat pel crac blaugrana. I és que amb el triplet assolit davant el campió holandès, el de Rosario s’ha situat al capdavant de la llista de jugadors que més hat-tricks han marcat en competicions europees, també amb vuit.

Rendits a l’astre argentí

La voracitat de Leo Messi no s’atura i els seus companys ho saben. En declaracions a la zona mixta, el croat Ivan Rakitic va explicar que, quan Leo Messi xuta una falta, ‘’moltes vegades ja busques on celebrar-la’’. També va tenir paraules per al ‘10’ el seu entrenador, Ernesto Valverde, que va comentar que l’argentí ‘’és capaç de convertir coses extraordinàries, en ordinàries’’. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut