Ernesto Valverde: “Messi fa coses extraordinàries i les converteix en rutinàries”

El tècnic blaugrana s’ha mostrat molt content pel triomf i per la voluntat de l’equip de “corregir errades del partit de la Reial Societat”

Ernesto Valverde s’ha mostrat molt satisfet després del triomf per 4-0 en el debut a la Lliga de Campions. Gràcies a un triplet de Messi i una diana de Dembélé, l’equip ha començat amb bon peu una competició en la qual “les errades es paguen i no es pot fallar”. El tècnic culer, a més, ha elogiat l’actuació de Lionel Messi, de qui ha reconegut que “fa coses extraordinàries i les converteix en rutinàries”.

Valverde ha comentat que la falta de Messi que ha suposat l’1-0 “ha desencallat el duel”, i que “el gol al minut 75 ho ha fet tot més fàcil després”. A més, ha elogiat la capacitat de canviar els duels per part de la davantera blaugrana, dels qui ha apuntat que “han de tenir desequilibri, desbordar, enfrontar-se al contrari...” a més de complementar el joc de posició de l’equip.

L’entrenador barcelonista també ha volgut destacar l’actuació de futbolistes com Ter Stegen, Coutinho o Arthur. Dels dos últims, s’ha congratulat pel seu debut amb l’equip a la Champions –també Vidal i Lenglet-. A més, ha volgut destacar que els jugadors han volgut “corregir errades del matx contra la Reial Societat” i ha destacat la perseverança fins a l’últim instants del duel.

A continuació repassem les declaracions més destacades dels jugadors a la zona mixta:

 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut