Messi el jugador més llorejat de la historia del Barça

Messi el jugador més llorejat de la historia del Barça

Amb la victòria blaugrana a la Supercopa d’Espanya, Messi ja ha aconseguit 33 títols amb el Barça, i supera a Andrés Iniesta que en va aixecar 32

Gràcies a la victòria del Barça contra el Sevilla a la final de la Supercopa d’Espanya per 2-1 a Tànger, Leo Messi s’ha convertit en el jugador de la història del Club amb més trofeus a la seva vitrina amb un total de 33. Després d’aixecar el primer títol de la temporada, el nou capità blaugrana supera una altra llegenda barcelonista com és Andrés Iniesta, amb el qual estava empatat a 32 trofeus.

L'astre argentí acumula nou Lligues, quatre Champions, sis Copes del Rei, vuit Supercopes d’Espanya, tres Supercopes d’Europa i tres Mundials de clubs.

El de Fuentealbilla havia compartit les mateixes xifres que Messi durant la seva etapa plegats al primer equip. Prèviament, els dos havien superat un altre mite del Barça com és Xavi, que tenia el rècord amb 25 títols –batut també per Piqué i Sergio, que sumen 28-, després de guanyar la final del Mundial de Clubs l’any 2015 contra el River Plate argentí al Japó (0-3).  

Amb l’adéu del ‘8’ infinit blaugrana, Messi passa a liderar el rànquing de títols blaugrana en solitari, i segueix augmentant la seva llegenda com a millor jugador de la història del FC Barcelona, amb una trajectòria envejada i que, a dia d’avui, no té sostre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut