La convocatòria per rebre el PSV Eindhoven

La convocatòria per rebre el PSV Eindhoven

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats per afrontar el retorn a la Lliga de Campions contra el conjunt holandès al Camp Nou (18.55 hores)

El FC Barcelona es troba a punt per afrontar el retorn de la Lliga de Campions. Per aquest duel d’aquest dimarts a les 18.55 hores al Camp Nou Ernesto Valverde ha facilitat aquest dilluns la llista de 18 convocats per al FC Barcelona-PSV.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Luis Suárez, Messi, O. Dembélé, Rafinha, Cillessen, Lenglet, Jordi Alba, Munir, S. Roberto, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez, Vermaelen i Aleñá i els jugadors lesionats Samper i Malcom.  

Darrera sessió abans del partit

Aquest dilluns l’equip s’ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el PSV. Una sessió que ha comptat amb el jugadors disponibles del primer equip i Iñaki Peña del Barça B al camp Tito Vilanova. D’aquesta manera, els blaugranes han ultimat els darrers detalls per al primer partit de Lliga de Campions del curs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut