Ernesto Valverde: “Tenim una gran il·lusió per guanyar la Champions, com tots els equips”

Ernesto Valverde: “Tenim una gran il·lusió per guanyar la Champions, com tots els equips”

El tècnic blaugrana ha elogiat el joc ofensiu dels de Van Bommel, i ha destacat que l’equip “haurà de defensar bé” els extrems del conjunt d’Eindhoven

Ernesto Valverde ha atès els mitjans informatius en la prèvia del debut del FC Barcelona a la Champions 2018/19. Després de la compareixença de Philippe Coutinho, el tècnic ha assegurat que el PSV Eindhoven és “un equip amb arguments per plantar-nos cara a nosaltres i als altres equips del grup”. A més, ha afegit que els de Van Bommel practiquen un futbol molt ofensiu que l’equip “haurà de defensar molt bé”, especialment als extrems Lozano i Bergwijn.

Per a Valverde, el PSV és un dels conjunts grans del continent, ja que és l’actual campió de l’Eredivisie holandesa. L’entrenador culer ha detallat que el combinat d’Eindhoven “té l’obligació de portar la iniciativa del joc” i creu que “no canviaran per un partit”.

Il·lusió per aixecar el trofeu

El preparador barcelonista també ha destacat que l’equip “vol guanyar aquesta competició” i que la plantilla “té una gran il·lusió per aixecar aquest torneig”. Valverde ha reconegut que la Champions atorga “una motivació extra als jugadors” i ha assegurat que afrontar els duels europeus més motivats “és ideal”.

El partit, a les 18.55

L’equip estrenarà aquest dimarts el nou horari Champions (18.55h, Movistar Liga de Campeones 1), i Valverde espera que l’afició assisteixi al duel. “Esperem que vinguin, és l’inici de la competició. Sabem el què ens ajuda i ens empeny la gent al Camp Nou”, ha detallat el tècnic de Viandar de la Vera.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut