Tres Clàssics en 19 dies

Tres Clàssics en 19 dies

FC Barcelona i Reial Madrid, que s’enfrontaran a Miami el dissabte 29 de juliol, jugaran la Supercopa d’Espanya el diumenge 13 d’agost al Camp Nou i dimecres 16 d’agost al Bernabéu

El FC Barcelona ja coneix els dies de la Supercopa d’aquest any. L’equip blaugrana s’enfrontarà al Reial Madrid el diumenge 13 d’agost al Camp Nou, mentre que la tornada es jugarà al Santiago Bernabéu el dimecres 16, encara sense confirmació dels dos horaris de partits. En joc, el primer títol de la temporada 2017/18, en el que serà el primer torneig oficial amb Ernesto Valverde a la banqueta blaugrana.

D’aquesta manera, FC Barcelona i Reial Madrid -que prèviament jugaran un amistós de pretemporada als Estats Units- es veuran les cares en tres ocasions en 19 dies. El primer matx serà en terres americanes, en concret al Hard Rock Stadium de Miami, el dissabte 29 de juliol a les 20.05 hores (02:05 hores del dia 30 a Barcelona) durant la International Champions Cup. Aquest serà el tercer partit de la gira de pretemporada que el FC Barcelona farà als Estats Units, on es va enfrontar primer, aquest diumenge, contra la Juventus amb victòria (1-2) i també ho farà contra el Manchester United el dimecres 26 a les 19:35 hores (01.35 hores del dijous a Barcelona).

Per altra banda, l’equip blaugrana disputarà la Supercopa d’Espanya per tercer any consecutiu, un títol que va guanyar la darrera temporada contra el Sevilla (2016/17). Els últims precedents entre el Barça i el Reial Madrid en aquesta competició, però, van ser al 2011 i al 2012 amb una victòria per cada conjunt.

El partit d’anada d’aquesta competició significarà l’estrena del Camp Nou en partit oficial de la temporada 2017/18. Abans però, el FC Barcelona rebrà la visita del Chapecoense per disputar el 52è Trofeu Joan Gamper el dilluns 7 d’agost a les 20:30 hores, en el que significarà la presentació de l’equip blaugrana davant l’afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut