El Trofeu Joan Gamper, el 7 d’agost contra el Chapecoense

El Trofeu Joan Gamper, el 7 d’agost contra el Chapecoense

Es confirma la data de l’estrena del FC Barcelona 2017/18 al Camp Nou, en el tradicional torneig d’estiu, que aquest any tindrà com a convidat l’equip brasiler, que al novembre passat va patir un greu accident aeri

Ja hi ha data per a la 52a edició del Trofeu Joan Gamper 2017. I és que el FC Barcelona ha acordat que, després que el Chapecoense hagi superat alguns problemes burocràtics, el dia de la presentació de l’equip de la temporada 2017/18 al Camp Nou serà el 7 d’agost del 2017, a les 20.30 hores. Una data marcada en vermell al calendari estiuenc blaugrana, que temporada rere temporada cita els culers per tenir la primera presa de contacte amb l’equip després de les vacances.

Fa uns mesos que el Club ja va informar que el rival per a aquest Gamper seria l’equip brasiler, que va ser víctima d'un tràgic accident aeri quan anava a jugar la final de la Copa Sud-americana, a Colòmbia, el 28 de novembre del 2016. Una iniciativa i un partit que, a més, serviran per retre homenatge a les 71 persones que van morir en aquell accident i a les seves famílies. I és que el Barça vol col·laborar en la reconstrucció institucional i esportiva del club i ajudar-lo a recuperar el nivell competitiu que tenia.

La pretemporada, pràcticament tancada

D’aquesta manera, ja hi ha una data més per apuntar al calendari del primer equip abans que comenci la Lliga, aproximadament a mitjans d’agost. L’equip, que tornarà als entrenaments a partir del 12 de juliol, durà a terme la gira americana del 19 al 30 de juliol. Aquí hi ha programats tres amistosos, contra la Juventus (22 de juliol), el Manchester United (26 de juliol) i el Reial Madrid (29 de juliol).

Retornat a Barcelona, l’equip jugarà el Gamper aquest 7 d’agost, uns dies abans de l’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid al Camp Nou (12 o 13 d’agost). La tornada del Bernabéu està prevista, tot i que encara no confirmada oficialment, per al 15 o 16 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut