FC Barcelona – RCD Espanyol: Torna la Lliga amb un derbi exigent

FC Barcelona – RCD Espanyol: Torna la Lliga amb un derbi exigent

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Blaugranes i blanc-i-blaus s’enfronten en el primer derbi barceloní de la temporada en la tercera jornada del campionat, tot just després de l’aturada per seleccions

Ja és aquí el primer derbi de la temporada. El FC Barcelona i el RCD Espanyol s’enfronten aquest dissabte en el matx corresponent a la tercera jornada de la Lliga (20.45 hores, Movistar Partidazo), amb el Camp Nou com a escenari i dos dies abans de la Diada Nacional de Catalunya. Un partit que arriba tot just després de l’aturada per seleccions, dates històricament perilloses i que fan d’aquest derbi un duel encara més exigent.

El conjunt blaugrana arriba al matx després d’un bon inici a la Lliga, en què ha saldat els dos primers partits amb victòria i sense encaixar cap gol (2-0 davant el Betis i 0-2 a Mendizorrotza contra l’Alabès). Així doncs, sis punts de sis possibles per als de Valverde. Els homes de Quique Sánchez Flores, en canvi, no han començat amb bon peu la temporada i sumen un punt, després de l’empat contra el Sevilla (1-1) i la derrota enfront del Leganés. Cal destacar que els dos tècnics han dut a terme una cordial trobada aquest divendres com a prèvia d’aquest primer derbi.

Un Espanyol renovat

El conjunt de Cornellà-El Prat presenta diversos canvis respecte de la darrera temporada, i és que els blanc-i-blaus compten amb un total de vuit cares noves: Sergio García, Granero, Hermoso, Pau López, Naldo, Sergio Sánchez, Sergi Darder i Dídac Vilà. Per a aquest partit Quique Sánchez Flores ha convocat un total de 20 jugadors i haurà de descartar-ne dos, en una llista on destaquen Sergi Darder, Dídac Vilà i Víctor Sánchez, convocats per primer cop aquesta campanya.  

Quant al FC Barcelona, Ernesto Valverde ha facilitat la llista de convocats, en què destaca el retorn de Luis Suárez i la primera convocatòria de Dembélé, que podria debutar com a jugador culer. Precisament, els quatre nous fitxatges coincideixen en la llista de Valverde. El tècnic blaugrana ha destacat, en roda de premsa: “Ens motiva reprendre la Lliga contra l'Espanyol, un derbi té un element de motivació inclòs que a nosaltres ens pot anar molt bé".

En definitiva, un derbi exigent per tornar de l’aturada de seleccions amb la més gran intensitat possible i abans d’afrontar una setmana que promet emocions fortes a l’Estadi. Després del matx de dissabte contra l’Espanyol, el Camp Nou rebrà dimarts la Juventus en el primer enfrontament de la fase de grups de la Lliga de Campions. Sens dubte, un retorn a la competició trepidant i amb futbol d’alt nivell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut