Els canvis a l’Espanyol de Quique Sánchez Flores

Els canvis a l’Espanyol de Quique Sánchez Flores

El conjunt perico presenta fins a 8 cares noves respecte la temporada passada, on hi destaca el retorn d’homes com Dídac Vilà, Sergio Sánchez, Pau López, Sergio García o Sergi Darder

El FC Barcelona i l’Espanyol disputaran el proper dissabte 9 de setembre al Camp Nou el primer derbi oficial de la temporada 2017/18. El rival del Barça a la 3a jornada de la competició domèstica, dóna continuïtat al projecte de Quique Sánchez Flores que aposta per combinar joventut i veterania.

L’Espanyol compta amb diversos futbolistes que s’han format a la seva cantera, tal i com s’ha vist a les acaballes del mercat d’estiu. Els blanc-i-blaus s’han reforçat amb el retorn d’homes com Dídac Vilà, Sergio Sánchez i Sergi Darder, tots coneixedors de la Lliga i amb passat espanyolista.

En total, l’equip ‘perico’ presenta vuit altes respecte la temporada passada: Sergio García, Granero, Hermoso, Pau López, Naldo, Sergio Sánchez, Sergi Darder i Dídac Vilà. Incorporacions que són apostes conegudes, que encaixen amb una idea de joc on la contundència i eficàcia poden ser determinants. A més, compta amb set baixes respecte la temporada passada: Roberto Jimenez, Rubén Duarte, Diego Reyes, Víctor Álvarez, Salva Sevilla, José Antonio Reyes i Felipe Caicedo.

Més variants en defensa i en atac

Diego López seguirà defensant la porteria després d’haver jugat la temporada passada com a cedit procedent del Milan, i la seva competència serà Pau López que retorna d’una cessió al Tottenham. En la línia defensiva, l’absència més destacada ha estat la de Diego Reyes, que va exercir de líder del centre de la defensa espanyolista la darrera temporada, actuant en qualitat de cedit. Tot i això, l’encarregat de fer oblidar al mexicà serà el central brasiler Naldo o bé Sergio Sánchez, que també pot actuar en altres posicions defensives. A més, al lateral esquerre retorna Dídac Vilà per donar competència a Aarón Martín.

Per altra banda, Quique Sánchez Flores comptarà amb una gran quantitat de variables tant al mig del camp com a l’eix ofensiu. L’entrenador blanc-i-blau compta a les seves ordres amb jugadors contrastats com Esteban Granero i a Sergio Darder, qui seria l’encarregat de la creativitat de l’equip que gaudirà una temporada més de la verticalitat i rapidesa de Pablo Piatti, després d’exercir l’opció de compra sobre el València.

Finalment, en atac, amb la sortida de Felipe Caicedo de l’entitat, l’alternativa a Gerard Moreno i Leo Baptistao serà la de Sergio Garcia. El futbolista de Bon Pastor, amb passat blaugrana, retorna al club blanc-i-blau després de la seva aventura per Qatar que ha durat des de l’estiu de 2015. En definitiva, una plantilla completa i amb reforços de gran qualitat per continuar mantenint el bon nivell que ja va oferir la temporada passada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut