FC Barcelona – Juventus: Comença la conquesta d’Europa

FC Barcelona – Juventus: Comença la conquesta d’Europa

Els de Valverde inicien el camí a la Lliga de Campions 2017/18 rebent al Camp Nou la Vecchia Signora, botxí blaugrana i finalista de l’edició passada

Comença fort el camí del FC Barcelona cap a la conquesta d’Europa. La Juventus visita aquest dimarts el Camp Nou, escenari d’un dels millors partits que es poden veure a la màxima competició continental. La Vechia Signora va ser l’últim rival de la Lliga de Campions de l’edició anterior i el botxí dels blaugranes als quarts de final. Amb ganes i molta motivació afronten els de Valverde la Lliga de Campions d’enguany per recuperar el tro europeu que no tenen des del 2015 amb el triplet assolit en el primer curs de Luis Enrique, precisament, també davant la Juventus a Berlín.

Els últims anys Barça i Juventus s’han vist les cares i sempre han ofert espectacle. Els blaugranes arriben al duel líders de la Lliga amb solidesa com a bloc ofensiu i defensiu. I és que el Barça no ha encaixat cap gol en aquest inici de temporada en els primers tres partits del campionat domèstic. Semedo, Dembélé i Paulinho podrien debutar amb el Barça a la Lliga de Campions, després que aquest dissabte el davanter francès i el migcampista brasiler ho fessin per primer cop al Camp Nou. El tècnic Ernesto Valverde, que ha explicat que “serà un partit intens entre dos equips importants a Europa”, ha fet pública la llista dels 18 futbolistes convocats. Una llista en la qual no hi ha Rafinha, Alcácer i Arda, per baixa mèdica, ni els descartats Aleix Vidal, Digne i Vermaelen.

Pel que fa la Juventus, els italians arriben amb baixes importants, com la de Chiellini, Khedira, Mandzukic, Cuadrado, Marchisio, Pjaca i Höwedes. Tot i així, qui sí que hi serà és Paulo Dybala, que ha destacat en roda de premsa: "He après moltes coses de Messi, és un gran plaer tenir-lo de company a la selecció. A més, el Barça s'ha de respectar pel seu nom i història”. També Allegri ha tingut paraules d’elogi cap als blaugranes: “Els jugadors del FC Barcelona sempre són difícils de marcar, hem de jugar amb consistència i serenitat”. Sens dubte, el Camp Nou espera un gran partit entre dos dels millors equips del món i amb alguns dels futbolistes més determinants del planeta. Que comenci la Champions.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut