Valverde: “Serà un partit intens entre dos equips importants a Europa”

Valverde: “Serà un partit intens entre dos equips importants a Europa”

El tècnic blaugrana ha assegurat que el conjunt italià “és un equip potent” i veu els barcelonistes “preparats per afrontar una competició que il·lusiona”

Ernesto Valverde ha assegurat que el debut del FC Barcelona a la Lliga de Campions 2017/18 aquest dimarts (20.45 hores) davant la Juventus “serà un partit intens”. En relació amb la amnera com afronta l’equip aquest debut europeu, el tècnic blaugrana ha destacat la importància de fer-ho en bona dinàmica: “Sempre és millor debutar amb bones sensacions. Estem preparats per afrontar una competició que il·lusiona”. “Començar guanyant significa molt en una lligueta tan curta”, ha afegit el preparador barcelonista.

Preguntat per si Andrés Iniesta jugarà de titular contra la Juventus, el preparador blaugrana ha recordat la importància del blaugrana i ha afirmat que els minuts del jugador manxec s’hauran de gestionar a mesura que avanci el campionat: “No hem d’oblidar el que suposa Iniesta per a nosaltres, però hem de tenir en compte que té una edat i que juga en una posició exigent, així com altres jugadors. Per tant, ho anirem veient segons com avanci el campionat”. També s'ha referit al bon moment de Leo Messi: "És important per a nosaltres que Leo estigui amb confiança", ha afirmat Valverde.

El tècnic blaugrana també s’ha referit a la Juventus: “És un equip potent que maneja bé la sortida de pilota i intenten fer una pressió alta”, ha explicat en relació amb el conjunt italià. Alhora, Ernesto Valverde ha assegurat que “s’ha de tenir en compte tots els jugadors de la Juventus, no tan sols Dybala”. “Les baixes que tenen són jugadors importants però els equips grans hem d’estar preparats per arreglar situacions com aquesta, i la Juventus ho està, amb grans jugadors i un gran entrenador”, ha sentenciat Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut