Ousmane Dembélé: “M’encanta l’estil de joc del Barça”

Ousmane Dembélé: “M’encanta l’estil de joc del Barça”

El nou jugador blaugrana repassa la seva infantesa, els seus inicis com a jugador de futbol i destaca la importància de la seva família

Ousmane Dembélé ja s’ha incorporat a la disciplina del FC Barcelona. El jugador francès ha aprofitat l’aturada per partits internacionals per entrenar-se sota les ordres d’Ernesto Valverde. Tot i així, Dembélé fa poques setmanes que està a Barcelona i queden molts aspectes per conèixer del jove futbolista. En aquesta entrevista, el nou davanter francès explica com és ell, quins són els fonaments del seu dia a dia i com va iniciar-se en el futbol.

“Sóc una persona bromista, divertida”, reconeix Ousmane Dembélé. El futbolista francès afirma que manté bones amistats a Évreux: “Vaig viure una infància feliç. Vaig viure a Évreux fins als 13 anys i hi tinc molts amics i bons records”, recorda el blaugrana. El jugador francès també destaca la importància de la seva família: “Per a mi la família és molt important. La meva mare ha estat amb mi sempre”. Els inicis de Dembélé en el futbol es troben en el futbol sala. I és que Ousmane, abans de jugar amb l’Évreux, practicava aquest esport: “Has de tenir una bona tècnica per jugar-hi”, explica en relació amb la disciplina que el va veure néixer com a futbolista i formar-se com a jugador desequilibrant.

L’‘11’ blaugrana admet que no coneix Barcelona, i assegura que té moltes ganes d’anar a la platja, si bé el més destacable per ell és l’ambient de l’Estadi, que “impressiona moltíssim”. Dembélé és un aficionat culer i assegura que ha vist tots els partits des del curs 2003/04: “M’agradava molt Villa i el meu jugador favorit era Messi. M’encanta l’estil de joc del Barça amb el cèlebre tiki-taka”. També parla d’altres persones amb les quals té bona relació i que l’han ajudat a ser el jugador que és. Vols descobrir qui són? Mira el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut