Sessió preparatòria amb els no convocats per al Nàstic-Barça

Sessió preparatòria amb els no convocats per al Nàstic-Barça

Els jugadors disponibles del primer equip que no han entrat a la llista per viatjar a Tarragona s’han exercitat aquest divendres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper sota les ordres d'Ernesto Valverde

La feina no s’atura a Can Barça. Dijous, després de l’entrenament, Ernesto Valverde va facilitar la llista de 18 convocats per al partit amistós d’entrenament davant el Gimnàstic de Tarragona (divendres 4 d’agost a les 20.00 h, Nou Estadi de Tarragona). Aquest divendres, els jugadors disponibles del primer equip que han quedat fora de la llista s’han exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

La sessió preparatòria –a les ordres d’Ernesto Valverde– ha tingut lloc al Camp Tito Vilanova, i ha comptat amb la presència dels vuit jugadors disponibles i no convocats per al partit a Tarragona: Gerard Piqué, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Aleix Vidal i Samuel Umtiti.

Cal recordar que aquest divendres a les 17.45 hores l’expedició blaugrana amb els 18 convocats viatjarà cap a Tarragona per enfrontar-se al Nàstic en el partit amistós d’entrenament. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut