Entrenament i convocatòria per enfrontar-se al Nàstic

Entrenament i convocatòria per enfrontar-se al Nàstic

Els disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Després de la sessió, Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit amistós d’entrenament contra el Nàstic

Els homes d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per continuar preparant els propers compromisos de l’equip. A més, en finalitzar la sessió, el tècnic blaugrana ha facilitat la convocatòria per al partit amistós d’entrenament que enfrontarà el FC Barcelona amb el Gimnàstic de Tarragona el proper divendres 4 d’agost a les 20.00 hores al Nou Estadi de Tarragona.

La llista completa de convocats és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Marlon, Denis Suárez, Arda, Mascherano, Vermaelen, Aleñá, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, N. Semedo, Deulofeu (que ha rebut l’alta després d’una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta), Douglas, Samper i Munir.

Una sessió d’entrenament al Camp Tito Vilanova que ha comptat amb els disponibles del primer equip i també amb la presència de Carles Aleñá i Adrià Ortolá del Barça B. Cal recordar que els no convocats s’entrenaran divendres al matí (9.30 h) també a la Ciutat Esportiva. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut