El somni fet realitat de la Lucía

El somni fet realitat de la Lucía

Una cordovesa va complir el seu desig de conèixer el seu ídol Sergio Busquets, que li va fer entrega de la seva samarreta un cop acabat el Barça-València

Els somnis es fan realitat al Camp Nou. Així es va demostrar un altre cop aquest dijous davant el València en el partit de semifinals de la Copa del Rei que el FC Barcelona va guanyar (1-0). Lucía, una noia cordovesa, va viatjar des de les terres andaluses expressament per veure el partit i, sobretot, amb l’objectiu de conèixer el seu ídol, Sergio Busquets. Les càmeres de televisió van captar la imatge de la Lucía durant l’escalfament del partit amb la samarreta de Sergio. Plorava d’emoció en veure’l de tan a prop i això va cridar l’atenció del cos tècnic del FC Barcelona i del mateix Sergio Busquets. La noia, a més, portava ni més ni menys que una carta plastificada que només volia que fos llegida per Sergio.

Al final del partit, el de Badia es va apropar a la graderia per fer entrega de la seva samarreta a la Lucía, la va conèixer i es va fotografiar amb ella. La noia, emocionada, va fer realitat el seu somni i l’esforç que va realitzar per venir des de Còrdova per asseure’s a la primera fila de l’Estadi es va veure recompensat. Una història especial que el Camp Nou va fer possible. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut