El Barça, l’únic invicte de les principals lligues europees

El Barça, l’únic invicte de les principals lligues europees

El triomf a Anoeta combinat amb la derrota del Manchester City a Anfield permet als de Valverde ser l’únic conjunt imbatut dels principals campionats domèstics d’Europa

El FC Barcelona acaba la primera volta de la Lliga de manera espectacular. No només per ser el líder indiscutible del campionat amb nou punts de diferència respecte el segon, l’Atlètic de Madrid, i per haver registrat la millor tercera primera volta de la història de la Lliga, sinó per ser també l’únic equip de les cinc principals lligues europees (LaLiga, Premier League, Bundesliga, Serie A i Ligue 1) que es manté imbatut.  

I és que el Manchester City, tot i que lidera la Premier League amb solvència, ha perdut el seu primer partit aquesta temporada aquest diumenge davant el Liverpool a Anfield (4-3). El conjunt dirigit per l’exblaugrana Pep Guardiola era fins ara l’equip que juntament amb el Barça mantenia la imbatibilitat. Si fem un repàs dels altres principals campionats del continent europeu, trobem que el Nàpols ha encaixat una única derrota, davant l’Atalanta, el Bayern de Munic no ha pogut sumar els tres punts en dues ocasions, i el PSG no ha pogut en una.

D’aquesta manera, els homes d’Ernesto Valverde són els únics que no coneixen la derrota. Una ratxa que dura ja 29 partits de manera consecutiva i que ha superat el registre de la temporada 2010/11 amb Pep Guardiola d’entrenador quan se’n van assolir 28. L’equip és a nou partits d’igualar els 39 consecutius invictes que va aconseguir Luis Enrique com a tècnic el curs 2015/16. Ho podran repetir?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut