Arriba el tram decisiu: Set partits en 22 dies

Arriba el tram decisiu: Set partits en 22 dies

Els homes d'Ernesto Valverde afronten un mes d'abril frenètic, amb partit gairebé cada tres dies, i on es jugaran les seves opcions a la Copa, la Lliga i la Champions

Arriba el tram decisiu de la temporada per al FC Barcelona. Els homes d’Ernesto Valverde afronten un mes d’abril frenètic, amb partit gairebé cada tres dies, i on es jugaran les seves opcions a la Copa, la Lliga i la Champions. En total, en les properes tres setmanes, els culers jugaran set partits en només 22 dies, començant amb el Sevilla a la Lliga i tancant també contra els sevillistes a la final de la Copa del Rei.

La marató de partits s'iniciarà el proper 31 de març al Sánchez Pizjuán, on el Barça visitarà el Sevilla (20.45h) en la 30a jornada del campionat de Lliga. Només quatre dies després, tocarà deixar de banda el campionat domèstic per centrar-se en la Lliga de Campions, on els blaugrana rebran al Camp Nou la Roma en l’anada dels quarts de final (4 d’abril, 20.45 h). Només tres dies després, nova visita a l’Estadi: el Leganés serà el següent rival barcelonista en la 31a jornada de Lliga (7 d’abril, 20.45h).

En només sis dies, els culers afrontaran els dos partits contra la Roma i també rebran el Leganés

Sense gairebé temps per descansar, després d’una setmana frenètica, serà el moment d’afrontar la tornada de la Lliga de Campions a l’Olímpic de Roma (10 d’abril, 20.45 h), l’estadi on els culers van aconseguir la tercera Champions al 2009. Quatre dies després, una nova visita al Camp Nou: aquest cop serà el torn del València, un dels millors rivals del campionat (14 d’abril, 16.15 h).

El futbol entre setmana no s’atura i, només tres dies després, visita al sempre complicat Balaídos, per enfrontar-se al Celta de Vigo en la 33a jornada de Lliga (17 d’abril, 21.00h). Tancarà aquestes tres setmanes d’absoluta bogeria la final de la Copa del Rei de dissabte (21 d’abril, 21.30h) davant, precisament, l’equip contra el qual comença aquest 'tourmalet': el Sevilla. Sens dubte, 22 dies frenètics per al Barça on és pot decidir gran part de la temporada amb un calendari exigent i sense descans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut