Un triple Sevilla – FC Barcelona

Un triple Sevilla – FC Barcelona

Tant el primer equip com el filial visitaran la ciutat andalusa aquest cap de setmana i buscaran seguir apropant-se als objectius d’aquesta temporada. A més, en el MIC, l'Aleví A es disputarà el títol amb el Sevilla

Després de l’aturada de la competició regular pels compromisos de les seleccions internacionals, aquesta setmana es reprèn la Lliga. El Barça s’enfrontarà a un Sevilla situat a la part alta de la classificació. Un conjunt que enguany està demostrant el seu gran potencial, classificat pels quarts de final de la Lliga de Campions i finalista de la Copa del Rei. Els blaugrana buscaran allargar la ratxa d’imbatibilitat d’aquesta temporada, mentre que els locals es troben en plena lluita per mantenir-se a les places que donen accés a les competicions europees, i voldran emportar-se la victòria de l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán, el dissabte a les 20.45 h (Movistar Partidazo).

El MIC, testimoni d'un altre Barça - Sevilla

Aquest torneig internacional de futbol base, que se cel·lebra a la Costa Brava, serà el preludi del matx de primera divisió entre Sevilla i FC Barcelona. En aquesta ocasió, serà un enfrontament entre equips dels planters. L'Aleví A blaugrana jugarà la final contra el conjunt andalús a Palamós (18.20 hores). Els culers, entrenats per Marc Serra, arriben amb opcions d'endur-se el títol després de superar amb nota el Chelsea a semifinals (2-0), l'Athletic Club a quarts (3-0) i el Norwegian Soccer Academy a vuitens (5-0). 

Diumenge, duel de filials

Aquests dos partits no seràn l’únic duel entre andalusos i catalans que es disputarà aquest cap de setmana. El matí de diumenge oferirà una rèplica dels enfrontament celebrats el dia anterior. En aquesta ocasió es veuran les cares els dos filials dels clubs a la Ciutat Esportiva José Ramón Cisneros Palacios, diumenge a les 12.00 h (La Liga 123 TV). El Sevilla Atlètic i el Barça B són els dos únics filials que competeixen a la Segona Divisió Espanyola, un fet que demostra la bona tasca que duen a terme els dos clubs quant a la formació de joves talents.

De ben segur que serà un duel apassionant, ja que els dos conjunts necessiten endur-se els tres punts per seguir apropant-se a l’objectiu de la permanència. Els andalusos es troben en una situació francament delicada, últims classificats i amb la salvació a 17 punts. D'altra banda, el filial blaugrana es troba en una millor posició, actualment quatre punts el separen de les places que marquen el descens.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut