fcb.portal.reset.password

En el decurs del primer dia d’obertura a la venda directa de les entrades per a la final de la Copa del Rei, per a socis, penyistes, i titulars del carnet de compromís, molts socis han demanat a l’Oficina d’Atenció Barcelonista (OAB) poder comprar i cedir entrades a familiars.

El Club, en resposta a aquestes peticions, ha decidit autoritzar-ho a familiars de fins a segon grau, un cop garantit el dret de tots els socis a accedir a una entrada per aquesta final. S’entén com a familiar de segon grau:

  • Pares i fills
  • Avis i néts
  • Matrimonis
  • Parelles de fet (d’acord a la normativa vigent)
  • Germans polítics
  • Pares i fills polítics
  • Tiets i nebots
  • Cosins

Per fer aquesta cessió, caldrà enviar el formulari que es facilita al final d'aquest text, o a través de l’Oficina d’Atenció Barcelonista, degudament complimentat i signat, juntament amb la fotocòpia dels DNI del soci cedent i de la persona que rep la titularitat de l’entrada a finalcopadelrei@fcbarcelona.cat.Només s’admetran les sol·licituds de cessió rebudes fins al dia 2 d’abril del 2018, a les 21.00 hores.

No esperis més i fes-te ara amb la teva entrada per a la final de Copa del 21 d'abril al Wanda Metropolitano!

Venda directa fins que s’exhaureixin les localitats

Cal recordar que el període d’adquisició d’entrades pel sistema de venda directa és exclusiu per als socis, penyistes, i titulars del carnet de compromís, i que finalitza el dilluns, dia 2 d'abril a les 19 hores, o fins que s'exhaureixin les localitats.

Els preus de les entrades oscil·len entre els 45 i els 190 euros, i en el moment de fer la compra els socis determinaran, segons la disponibilitat, la zona i el preu de les seves localitats.

Aquells socis que ja van fer la sol·licitud d'entrades en el primer termini, i encara no les han adquirit, també podran fer-ho durant aquest nou període de compra. Se'ls descomptarà els 30€ pagats en concepte de dipòsit.

Entrades nominals i recollida a Madrid

Les entrades seran nominals i només es lliuraran a Madrid, juntament amb la polsera corresponent, al soci assignat que n’hagi fet la compra o, en el seu cas, al beneficiari de la cessió, que s’haurà d’identificar amb el DNI o el passaport. No és lliurarà cap entrada a qui no en sigui el titular, i no es retornarà l’import de les entrades no recollides.

La recollida de les entrades es farà efectiva a Madrid, al Pavelló número 2 d’IFEMA (Av. Partenón, 5), amb un horari d’atenció el divendres 20 d’abril de 12.00 a 20.00 hores i el dissabte 21 d’abril de 9.00 hores a 20.00 hores.

Als propers dies, el FC Barcelona publicarà a la seva web tota la informació relativa al desplaçament a Madrid per a aquesta final de la Copa del Rei. Aquesta informació també s’enviarà de forma personalitzada a tots els socis que hagin adquirit una entrada.

Consulta els formularis de cessió d'entrades, tant entre familiars com entre socis.
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();