Així ha estat el viatge a Bilbao

Així ha estat el viatge a Bilbao

L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dissabte amb destinació cap al País Basc per disputar el partit corresponent a la desena jornada del campionat de Lliga

Tot a punt per a l’Athletic-Barça. L’expedició blaugrana ha viatjat aquest dissabte amb destinació cap al País Basc per disputar el partit corresponent a la desena jornada del campionat de Lliga. Els culers han sortit de l’aeroport del Prat a les 11.00 hores i han arribat a Bilbao al voltant de les 12 hores. Lexpedició blaugrana ha estat encapçalada pels membres de la Junta Directiva Sílvio Elías, Josep Ramón Vidal-Abarca i Xavier Vilajoana, a més del secretari de Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, i el responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor. 

Cal recordar que per a aquest duel el tècnic Ernesto Valverde ha convocat un total de 19 jugadors, entre els quals destaca Jordi Alba, que torna després de la seva lesió, i les novetats dels joves Oriol Busquets i David Costas, del Barça B. En canvi, el tècnic barcelonista no podrà comptar amb els set jugadors del primer equip amb baixa mèdica: Rafinha, Dembélé, Aleix Vidal, Arda, Iniesta, Vermaelen i Mascherano. Sens dubte, sespera un gran partit entre dos conjunts històrics, un duel que serà especial per a Ernesto Valverde, que torna a la que va ser casa seva durant molts anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut