Les novetats per viatjar a Bilbao

Les novetats per viatjar a Bilbao

Els blaugranes visitaran San Mamés en un partit per al qual no podran comptar amb les baixes de Dembélé, Rafinha, Arda, Aleix Vidal, Andrés Iniesta, Mascherano i Vermaelen, però sí amb el retorn de Jordi Alba

El FC Barcelona té aquest dissabte un nou repte a la Lliga. Serà contra l’Athletic Club (20.45 hores) en un duel molt especial per a Ernesto Valverde, ja que tornarà a la que durant molts anys va ser casa seva. Alhora, suposarà un duel de màxima exigència per als blaugranes, tot i que el Barça espera assolir la quarta victòria seguida en Lliga a l’estadi basc. Els de Valverde tenen ganes de reforçar el liderat i sumar una jornada més sense conèixer la derrota a la competició domèstica.

D’aquesta manera, el tècnic barcelonista ha fet pública la llista de convocats per al partit que suposarà el retrobament de Valverde amb Ziganda. L’entrenador blaugrana no podrà comptar amb els lesionats Dembélé, Rafinha, Arda i Aleix Vidal. A més, són baixa Vermaelen –amb molèsties al maluc dret– i Andrés Iniesta, amb una sobrecàrrega al recte intern de la cuixa esquerra. L'evolució d'ambdós futbolistes marcarà la seva disponibilitat. A més Mascherano, que estava a la llista inicial de 20 futbolistes convocats, continua amb un procés febril i finalment és baixa per al partit.

D’altra banda, Jordi Alba ha rebut l’alta mèdica i formarà part dels 19 futbolistes que viatjaran a Bilbao, entre els quals en destaquen dos del Barça B: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Suárez, Messi, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Umtiti, O. Busquets (30) i David Costas (39). 

Darrer entrenament abans de viatjar

Abans de fer pública la llista de convocats, l’equip s’ha entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb els futbolistes disponibles del primer equip i Jokin Ezkieta, del Barça B. No s’han pogut exercitar Mascherano, amb un procés febril provocat per una infecció, Andrés Iniesta, amb molèsties a la cuixa esquerra, i Vermaelen, amb molèsties al maluc dret. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut