FC Barcelona – Vila-real CF: Guanyar per continuar optant a la Lliga

FC Barcelona – Vila-real CF: Guanyar per continuar optant a la Lliga

Els homes de Luis Enrique reben en la 36a jornada el conjunt groguet a l’Estadi (18.30 h, beIN LaLiga) amb l’obligació de vèncer per mantenir intactes les opcions d’aconseguir el campionat domèstic

Tot a punt. El FC Barcelona rep la visita del Vila-real al Camp Nou (18.30 h, beIN LaLiga) en el duel corresponent a la 36a jornada del campionat domèstic. Un conjunt  que, tal com ha assegurat Luis Enrique en roda de premsa, “és un dels rivals més difícils de contrarestar”. I és que els homes de Fran Escribá –que ja van aconseguir esgarrapar un punt als blaugranes en el partit de la primera volta a l’estadi de la Ceràmica (1-1)– es troben en cinquena posició a la classificació, i necessiten guanyar per continuar aspirant a classificar-se per a la propera edició de la Lliga de Campions.

El Barça encadena quatre triomfs consecutius a la Lliga, i el Vila-real, tres

Els culers, però, també estan obligats a vèncer per mantenir intactes les opcions d’aconseguir el campionat de la regularitat. L’equip blaugrana arriba al matx després d’encadenar quatre importants triomfs consecutius a la Lliga: davant la Reial Societat (3-2), la victòria de prestigi al Bernabéu (2-3), la golejada davant l’Osasuna (7-1) i el contundent 0-3 al derbi davant l’Espanyol. Els groguets, però, també arriben en bon moment, amb tres triomfs consecutius i cinc victòries en els darrers sis enfrontaments.

Els protagonistes

Al Vila-real destaca el golejador Bakambu (10 gols), a més d’homes de segona línia com Trigueros, Samu Castillejo, Roberto Soriano i l’exblaugrana Jonathan Dos Santos. Pel que fa l’apartat de baixes, el Vila-real no podrà comptar amb el lesionat de gravetat Sergio Asenjo ni amb Cheryshev, Víctor Ruiz i el capità Bruno Soriano. Fran Escribá s’ha endut a Barcelona un total de 19 jugadors, i n’haurà de descartar un abans del duel.

Quant a la convocatòria del FC Barcelona, el tècnic Luis Enrique ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 convocats, on hi destaca el retorn del capità Andrés Iniesta, absent al derbi per unes molèsties a l'adductor de la cama dreta. Un Barça en plena ratxa golejadora –és l’equip més anotador de la Lliga amb 104 gols– i que tornarà a gaudir del trident sobre la gespa del Camp Nou, fet que no es produeix des de la tornada dels quarts de final de la Champions davant la Juventus. A més, cal recordar que entre Leo Messi, Luis Suárez i Neymar Jr es troben a només dos gols d’arribar als 100 aquesta temporada. Al davant, però,  tindran el segon equip menys golejat del campionat (28 gols encaixats). Sens dubte, un duel d’alt nivell en què tots dos equips hauran de donar el màxim per aconseguir un resultat positiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut