Iniesta, la novetat a la convocatòria per rebre al Vila-real

Iniesta, la novetat a la convocatòria per rebre al Vila-real

El capità blaugrana torna a la llista després de perdre’s el derbi per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta. Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu, per lesió, i Masip, per decisió tècnica, són les absències de Luis Enrique

Tot a punt per rebre al Vila-real. El FC Barcelona afronta aquest dissabte al Camp Nou la visita del conjunt ‘groguet’ (18.30 hores, beIN LaLiga), en el partit corresponent a la 36a jornada del campionat domèstic. Els blaugrana tenen l’obligació de guanyar per seguir aspirant a aconseguir el títol de Lliga, però davant hi haurà un equip que també es juga disputar la Lliga de Campions el curs vinent.

Per a aquest partit, Luis Enrique Martínez podrà tornar a comptar amb el seu capità Andrés Iniesta, absent al derbi davant l’Espanyol de la darrera jornada per unes molèsties a l’adductor de la cama dreta. En canvi, continuen sent baixa a causa de les seves respectives lesions Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu. A més, Jordi Masip ha estat el jugador descartat per decisió tècnica.

Així doncs, la llista completa de 18 jugadors del tècnic asturià per enfrontar-se al Vila-real és la següent: Ter Stegen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut