Luis Enrique: “M'agradaria acomiadar-me aixecant la Copa”

Luis Enrique: “M'agradaria acomiadar-me aixecant la Copa”

El tècnic asturià ha destacat la importància del partit d’aquest dissabte en la roda de premsa prèvia a la final de Copa contra l’Alabès

Luis Enrique ha estat clar en la prèvia del partit contra l’Alabès, i ha destacat la rellevància de finalitzar la seva etapa com a tècnic blaugrana amb un títol: Serà un partit especial per l’oportunitat d’acabar amb un títol. M'agradaria acomiadar-me aixecant la Copa”. Amb relació al seu comiat, assegura que “el més important és que l’equip faci un bon partit”.

El tècnic asturià afirma que l’equip arriba al duel en bona forma. “En les darreres setmanes, en jugar un partit per setmana l’equip es troba bé físicament i anímicament”. Un partit que pot suposar la tercera Copa de manera consecutiva per al Barça i la tercera des que Luis Enrique es va fer càrrec de l’equip. “Hem d’estar a punt per a qualsevol escenari, l’Alabès està en forma i és l’equip revelació de la temporada. No tindrà res a veure amb un partit de Lliga”, adverteix.

Sobre el conjunt vitorià, el preparador asturià destaca que es tracta d’un rival “que ha fet una temporada a un altíssim nivell, molt intens i que utilitza el joc llarg amb Dyverson i els jugadors de banda. Alhora, pressionen bé i tenen una gran transició i poden canviar de sistema”. Preguntat sobre les baixes que presentarà el Barça al Vicente Calderón, Luis Enrique assegura que “hi ha moltes opcions i jugadors de garantia en les diferents posicions i totes són bones”. “Serà un partit obert, esperem que sigui una gran final i que guanyi el millor”, ha sentenciat el preparador asturià. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut