Luis Suárez, pitxitxi en solitari

Luis Suárez, pitxitxi en solitari

El gol del davanter uruguaià als minuts finals ha permès al Barça sumar un punt i se situa com el màxim golejador de la Lliga amb 16 dianes

El FC Barcelona ha sumat un punt davant el Betis al Benito Villamarín. Tot i buscar el gol de la victòria als instants finals del partit, el cert és que els blaugranes no han pogut desplegar el seu joc habitual i han cedit dos punts davant el conjunt andalús. El gol de Luis Suárez a les acaballes ha servit perquè el davanter uruguaià sigui el pitxitxi en solitari de la Lliga amb 16 gols i també per fer sumar al Barça un punt més a la classificació. L’empat contra el Betis ens ha deixat les dades següents:

  • Pitxitxi Suárez. El ‘9’ blaugrana ha marcat el seu 16è gol a la Lliga de la temporada i se situa com a màxim golejador del campionat. Messi, amb 15, el segueix, i Cristiano, amb 12, és tercer.
  • Talismà Suárez. El crac uruguaià és un dels protagonistes de les dades del partit. I és que quan Suárez marca el FC Barcelona no perd. En total, l’uruguaià ha marcat en 67 partits dels 125 que ha disputat amb el Barça amb un balanç de 63 victòries i 4 empats.
  • El Betis, l’equip més golejat per Suárez a la Lliga juntament amb l’Sporting amb un total de 7 gols. El davanter blaugrana ha marcat aquest diumenge el seu setè gol al conjunt andalús i, juntament amb l’equip asturià, són els dos conjunts als quals més ha marcat Suárez.
  • Assistent Messi. El gol del Barça al Benito Villamarín ha arribat al minut 89, després d’una assistència perfecta de Messi. El crac argentí acumula un total de quatre assistències a la Lliga.
  • Arda Turan, 50 partits amb el Barça. El migcampista turc ha disputat el seu 50è partit amb la samarreta blaugrana amb un balanç de 37 victòries, set empats i sis derrotes. Turan ha marcat un total de 15 gols, 13 dels quals aquesta temporada.
  • Mathieu ha estat un dels homes més precisos en la passada. El central francès ha realitzat un total de 55 passades bones, set de les quals han estat en llarg, fruit de la pressió que ha imprès el Betis.
  • Sis aturades de Ter Stegen. Quan més atacava el Betis, el porter alemany ha hagut d’intervenir en algunes ocasions per evitar el gol andalús.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut