Luis Enrique: “Me’n vaig amb la satisfacció del deure complert”

Luis Enrique: “Me’n vaig amb la satisfacció del deure complert”

El tècnic blaugrana, que ha conquerit la 29a Copa del Rei de la història del Barça, ha assegurat que se sent alegre “per poder dedicar el títol a l’afició”

Luis Enrique s’ha acomiadat de la banqueta culer aconseguint la seva tercera Copa del Rei gràcies a la victòria davant l’Alabès per 3-1 en la final disputada al Vicente Calderón. Així doncs, el tècnic blaugrana s’ha mostrat satisfet per anar-se’n amb “el deure complert” i firmar una trajectòria “irreprotxable a la Copa”. A més, ha expressat la seva satisfacció per poder dedicar la gesta a l’afició: “El títol és de tots, som una gran família. Hi ha moltes persones encarregades d’ajudar en el rendiment dels jugadors i això significa que les coses s’han fet bé”. A més, ha remarcat que l’afició “s’ha adonat de l’esforç que han fet els jugadors”.

Analitzant el desenvolupament de la final, Luis Enrique ha assegurat que el rival “ha estat fidel al seu estil amb joc directe i aprofitant jugades de pilota aturada”. En canvi, ha remarcat que al Barça “li interessava un partit amb ritme i poques interrupcions”. Tanmateix, el tècnic ha tingut uns paraules de reconeixement per a la “professionalitat dels jugadors al llarg dels tres anys”, i creu que els nou títols aconseguits com a entrenador són gràcies a “l’ambició d’uns jugadors que poden guanyar tot el que es proposin”.

Fent balanç de la seva etapa a la banqueta blaugrana, l’asturià ha explicat: “Em sento alegre perquè he gaudit moltíssim fent feliços els culers aixecant títols, això m’omple d’orgull”. “Sóc jo qui decideix parar perquè serà el millor per a mi i per als jugadors. Ells necessiten estímuls potents i intensos. Nou títols de 13 possibles són números molt bons”, ha afegit.

Fent referència a les actuacions dels jugadors, ha qualificat Messi d’“extraterrestre”, ja que “genera superioritats en cada acció del joc”. “És el número u sense cap dubte”, ha conclòs. Finalment, ha alabat l’esforç d’Aleix Vidal: “Es mereixia la recompensa de jugar per tot l’esforç que ha fet”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut