fcb.portal.reset.password

El 4-0 del Camp Nou contra el Manchester City no tranquil·litza Luis Enrique. Ben al contrari, ja que sap de les dificultats que presentarà el partit contra el conjunt anglès, que necessita la victòria per seguir l'estela del FC Barcelona. Així doncs, serà de nou un enfrontament de "filosofies idèntiques, semblant al que es va veure al Camp Nou", abans de l'expulsió de Claudio Bravo.

Plenament conscient que el resultat del primer partit no reflecteix el nivell del Manchester City, Luis Enrique té clar que, per aconseguir el triomf al City of Manchester Stadium, "haurem de fer un gran esforç, mostrant-nos efectius amb pilota i sense pilota". "La clau serà no deixar-los pensar, que no tinguin temps de tenir la possessió. Que la nostra pressió sigui alta i aconseguir que el City ataqui el menys possible", ha analitzat.

No ho tindrà fàcil, menys amb Pep Guardiola com a tècnic rival: "Estic segur que Guardiola sabrà tocar la tecla per posar-nos les coses difícils. En tres mesos ja ha aconseguit fer del seu grup un equip identificable que segur que anirà creixent. Cada mes que passi serà millor i el futur immediat del City és prometedor".

La possibilitat de la classificació

El que és cert és que el FC Barcelona es troba a un triomf de classificar-se automàticament per als vuitens de final i, a més, tenir la primera plaça a tocar. Un fet que, per a Luis Enrique, té molt de valor: "Si som capaços de classificar-nos amb només quatre partits jugats és que hem fet les coses molt bé".

I el primer matx-ball serà al City of Manchester Stadium. "El nostre objectiu és voler ser primers de grup i, per això, hem de guanyar aquí, contra un rival molt fort. Els meus jugadors estan al màxim nivell i sé que ho poden fer", ha conclòs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();