Luis Enrique: “L’Eibar serà fidel al que ha fet per estar on està a la Lliga”

Luis Enrique: “L’Eibar serà fidel al que ha fet per estar on està a la Lliga”

El tècnic asturià ha aprofitat la roda de premsa prèvia al duel contra el conjunt basc per elogiar Iniesta, de qui diu que “cap jugador del futbol mundial s’hi assembla” en la seva manera de jugar

El Barça afronta aquest diumenge la visita a Ipurua per enfrontar-se a l’Eibar (20.45 hores, Movistar Partidazo), un equip que milita en la novena posició de la classificació a la Lliga i que presenta uns números prou bons com a local amb cinc victòries, dos empats i dues derrotes en nou partits. Ho saben els jugadors i també Luis Enrique. Per això el tècnic asturià creu que “l’Eibar serà fidel al que ha fet fins ara per estar on està a la Lliga”. I és que Luis Enrique ha reconegut a la roda de premsa prèvia al duel que el conjunt basc serà dur de batre: “El conjunt basc sempre presenta dificultats, necessitem ser precisos amb la pilota i estar ben posicionats per trobar solucions”.  I ha afegit: “Si no pressionem bé, l’Eibar té la capacitat per associar-se bé; una de les seves grans qualitats és jugar per la banda i els seus centres a l’àrea, perquè tenen bons rematadors”.

Sobre el rendiment de l’equip en aquest inici d’any, Luis Enrique ha destacat: “Tot i que en els dos primers partits no vam assolir els resultats que ens mereixíem, estic molt satisfet per com l’equip fa el que demano en atac i en defensa”. I, evidentment, espera, com sempre, que l’equip “continuï millorant i pugui encadenar una ratxa de victòries seguides”. “La necessitem per poder pressionar els equips que van per sobre”, ha sentenciat.

"Cap jugador de la plantilla ni del futbol mundial s'assembla a Iniesta"

Preguntat per la baixa d’Iniesta, Luis Enrique ha asseverat que “en principi tornarà aviat”, però ha expressat que “cap jugador de la plantilla ni del futbol mundial” s’assembla al capità blaugrana. “Mai he vist algú fer el que fa ell”, ha afegit. Tanmateix, ha explicat que disposa de “bons perfils de jugadors en aquesta posició” i que “tots tenen la possibilitat d’aportar coses ofensivament i defensivament”.

Luis Enrique també s’ha referit a la pressió que els seus homes hauran de fer per superar un equip com l’Eibar: “El Barça ha guanyat títols perquè ha equilibrat els aspectes defensius i els que són vitals, que són la pressió i saber què has de fer no solament en pressió alta, sinó també quan està replegat al darrere”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut