Convocatòria - Luis Enrique, amb tot a Torí

Convocatòria - Luis Enrique, amb tot a Torí

El tècnic asturià s’emporta tota la plantilla –excepte el recentment intervingut Rafinha–, a més dels jugadors del Barça B Carles Aleñá i Àlex Carbonell

La feina no s’atura a Can Barça. L’exigència del calendari no permet cap tipus de treva i els blaugranes ja han de deixar enrere l’ensopegada contra el Màlaga i centrar-se en el proper compromís, en aquest cas l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra la Juventus. Canvi de competició però amb el mateix objectiu de sempre: guanyar per continuar optant a tot.

Els disponibles del primer equip s’han entrenat aquest diumenge al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, juntament amb Carles Aleñá i Àlex Carbonell, del Barça B, en una sessió en què els titulars a La Rosaleda han realitzat treball de recuperació. En finalitzar l’entrenament, Luis Enrique ha facilitat la llista de convocats per viatjar a Torí. Viatgen tots els jugadors del primer equip a excepció del lesionat Rafinha (intervingut divendres), inclòs Sergio Busquets, tot i estar sancionat, i també Arda Turan i Aleix Vidal, malgrat que no tenen l’alta mèdica. També viatgen Aleñá i Carbonell, del Barça B.

Així doncs, la convocatòria completa per viatjar a Torí i enfrontar-se a la Juventus és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Mathieu, Aleñá (28) i Carbonell (30). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut