Un abril electritzant i amb molt en joc

Un abril electritzant i amb molt en joc

L’equip de Luís Enrique jugarà nou partits en un mes on es decidiran bona part de les seves opcions a la Lliga i a la Lliga de Campions

Després de l’aturada de seleccions, el primer equip del FC Barcelona començarà a encarar el tram decisiu de la temporada amb un mes d’abril molt intens amb nou partits en només 30 dies. Els jugadors blaugrana hauran d’afrontar set partits de Lliga, entre ells el clàssic al Santiago Bernabéu i el derbi a l’Estadi de Cornella-El Prat, i dos partits de Champions League, els de la ronda de quarts de final contra la Juventus.

El primer tram d’aquest particular Tourmalet que hauran d’escalar els homes de Luis Enrique es composa de tres partits de Lliga en només sis dies: el primer, aquest diumenge 2 d’abril (20.45 hores) al camp del Granada; el segon, només tres dies més tard, contra el Sevilla al Camp Nou en una de les dues jornades intersetmanals previstes per l’abril; i, per últim, la visita a La Rosaleda del Màlaga el dissabte 8. Després d’aquests partits, torna la Lliga de Campions amb els quarts de final contra la Juventus, el campió de la Serie A, amb l’anada el dimarts 11 al Juventus Stadium i amb la tornada al Camp Nou el dimecres 19. Entremig els barcelonistes no es poden distreure, ja que reben la sempre complicada Reial Societat d’Eusebio Sacristán.

Un cop finalitzada l’eliminatòria de Lliga de Campions, el conjunt blaugrana haurà d’afrontar de nou tres partits de Lliga en una setmana. El primer de tots de ben segur que serà decisiu pel desenllaç de la competició, ja que es tracta del duel contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu (diumenge 23, 20.45 hores). El dimecres 26 partit contra l’Osasuna a casa i, el diumenge 30, per tancar un mes d’abril d’alt voltatge, derbi barceloní al camp de l’Espanyol. En total, nou partits que marcaran en bona mesura les opcions dels blaugranes fins a final de temporada.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut