L’onze històric del Barça amb més Copes del Rei

L’onze històric del Barça amb més Copes del Rei

Els actuals membres de la primera plantilla, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta i Leo Messi, es situen entre els onze futbolistes de la historia del club amb més Copes del Rei, amb un total de cinc

El Barça és el rei de Copes, ja que amb 29 Copes del Rei, es consolida com el club que n’ha aconseguit més. La darrera gesta del conjunt blaugrana ha estat la consecució de la 29ª Copa gràcies a la victòria per 3-1 davant l’Alabès, essent la tercera de forma consecutiva. D’aquesta manera, tots aquests èxits esportius s’han traduït amb un gran palmarès per part dels jugadors que han vestit la samarreta blaugrana, i això suposa que Messi, Iniesta, Piqué i Busquets es situïn entre els onze jugadors culers amb més Copes conquistades, amb un total de cinc.

Aquest onze de gala està conformat per llegendes futbolístiques com els davanters Samitier, Alcántara i Kubala, juntament amb Torralba, Sancho i Ramallets. Tots ells compten amb un total de cinc Copes. Tot i que el tron l’ocupa Segarra, que va brindar el trofeu a l’afició culer fins a sis vegades.

Messi i Iniesta, 30 títols de blaugrana

Més enllà d’entrar en l’onze històric del club culer amb la consecució de la Copa del Rei 2016/17, Messi i Iniesta aconsegueixen sumar l’espectacular xifra de 30 títols amb el Barça, un rècord mai abans assolit per cap jugador. Tanmateix, Piqué i Busquets aconsegueixen el seu 25è títol com a blaugranes i igualen els que ostenta Xavi Hernández.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut