Tot a punt per rebre el Celtic de Glasgow

Tot a punt per rebre el Celtic de Glasgow

El Barça ha completat l’últim entrenament previ a l’inici de la Lliga de Campions amb els jugadors disponibles del primer equip

El FC Barcelona ha fet aquest matí l’últim entrenament previ a la visita del Celtic de Glasgow en el que serà l’inici de la Lliga de Campions 2016/17. El partit entre blaugranes i escocesos obrirà el grup C de la Champions, i es disputarà al Camp Nou. D’aquesta manera, el conjunt de Luis Enrique vol girar full de la derrota del dissabte contra l’Alabès a la Lliga. Amb aquesta missió s’ha preparat l’equip, que ha pogut completar dos entrenaments abans de rebre la visita del Celtic.

Amb els jugadors disponibles, Luis Enrique ha dirigit aquest últim entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que ha estat oberta els primers minuts als mitjans. Després de l’entrenament, el tècnic blaugrana i Jordi Alba han estat els encarregats de comparèixer en roda de premsa.

L’equip prepara un partit contra un rival més que conegut, ja que en les últimes temporades els enfrontaments entre el Barça i el Celtic han estat habituals a Europa. De fet, Neymar Jr en guarda un record d’allò més bo. I és que la temporada 2013/14 el brasiler va aconseguir el seu primer hat-trick com a blaugrana en la golejada contra el conjunt escocès (6-1).
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut