El dia que Neymar Jr va fer un hat-trick al Celtic

El dia que Neymar Jr va fer un hat-trick al Celtic

El brasiler, en el seu primer any com a blaugrana el curs 2013/14, va marcar tres gols als escocesos al Camp Nou

Aquest dimarts el FC Barcelona comença el seu camí a la Lliga de Campions, i ho fa rebent la visita del Celtic de Glasgow. Un rival habitual en les últimes edicions de la màxima competició europea. La temporada 2013/14, igual que en la present edició, el conjunt escocès va ser enquadrat en el mateix grup que el Barça en la primera ronda. En aquella ocasió, el matx tancava la fase de grups al Camp Nou, en un grup H de campions d’Europa on també hi havia el Milan i l’Ajax.

Aquell partit va acabar amb golejada incontestable del Barça per 6-1, que certificava la primera posició de grup per al conjunt aleshores entrenat per Gerardo ‘Tata’ Martino. El matx va tenir un protagonista clar, que aquest dimarts podrà reviure una nit per recordar. Neymar Jr, aquell 11 de desembre del 2013, va completar el seu primer hat-trick com a jugador del Barça. Era la seva primera temporada al Club, i començava un camí ple d’èxits.

El crac brasiler va assumir la responsabilitat golejadora en absència de Leo Messi. Després que Piqué i Pedro –amb assistència del mateix Neymar– avancessin el Barça, l’‘11’ blaugrana va aparèixer per marcar tres gols consecutius que van acabar significant la golejada blaugrana. Va ser la presentació en societat de la màgia del brasiler, que, a poc a poc, anava adaptant-se a l’equip. Ara, quasi tres anys després, Neymar Jr ja està del tot consolidat a dins d’un trident letal amb Messi i Suárez. Després de debutar aquest dissabte amb l’or olímpic sota el braç, l’’11’ blaugrana tornarà a enfrontar-se amb el Celtic, l’equip que va rebre els seus primers gols europeus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut