Tot a punt al Juventus Stadium

Tot a punt al Juventus Stadium

Els jugadors disponibles del Barça han completat la sessió prèvia al duel d’anada de la Lliga de Campions sobre la gespa de l’escenari del partit

El Barça ja ho té tot a punt per afrontar l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Els blaugrana, que han viatjat aquest dilluns al matí a Torí, ha completat l’entrenament previ al partit contra la Juventus a l’escenari del partit. La gespa del Juventus Stadium ha acollit una sessió dirigida per Luis Enrique i que ha comptat amb els jugadors disponibles. Cal recordar que el tècnic asturià s’ha endut a Itàlia la plantilla del primer equip al complet –excepte Rafinha- a més d’Aleñá i Carbonell, del filial.

Els jugadors que hi han participat han completat una suau sessió per acabar d’enllestir els últims detalls abans del duel contra la Juventus de Massimiliano Allegri. Un Juventus Stadium que duu un record molt especial a un jugador del Barça: Ivan Rakitic. I és que el migcampista croat va aixecar una Europa League a l’estadi torinès en el seu penúltim partit amb el Sevilla abans de fitxar pel Barça. El ‘4’ blaugrana reviurà un dels grans moments de la seva etapa sevillista i, a més, podria disputar el partit 150 amb la samarreta del Barça.

Abans de la sessió, la sala de premsa del Juventus Stadium ha acollit les rodes de premsa de Javier Mascherano i de Luis Enrique. Tots dos han explicat les claus del partit que obrirà l’eliminatòria de quarts i que suposarà la repetició de la final de fa dos anys entre culers i bianconeros.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut