Mascherano: “No especularem amb el resultat perquè no en sabem”

Mascherano: “No especularem amb el resultat perquè no en sabem”

L’argentí ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra la Juventus, s’ha mostrat optimista i ha advertit del potencial del conjunt italià al seu estadi

Els quarts de final de la Lliga de Campions són a punt de començar per al Barça, i Javier Mascherano ha estat la veu de la plantilla el dia abans de disputar el duel d’anada contra la Juventus. En sala de premsa, l’argentí ha confessat que l’equip està “il·lusionat amb el partit, pel què significa jugar els quarts i contra un equip com la Juve”. Abans de l’enfrontament, Mascherano ha recordat que “més enllà de l’última derrota a la Lliga, l’equip portava una bona línia i vol recuperar-la”. Sobre el plantejament del Barça, l’argentí ha estat clar: “No especularem perquè no en sabem; si ho fem, segurament ens anirà malament perquè sempre anem a pels partits sent protagonistes”.

El ‘14’ del Barça ha mirat d’explicar algunes de les claus de l’eliminatòria: “Per poder passar haurem de fer dos partits complets en defensa i en atac”. A més, ha advertit que “els errors penalitzen massa a aquestes alçades de la Champions”. “Esperem un bon partit col·lectiu que ens permeti treure un bon resultat per definir a Barcelona”, ha afegit en aquest sentit. Per tot això, Mascherano ha destacat quin és el camí que ha de seguir el Barça: “Hem de ser nosaltres mateixos, ser fidels al nostre estil i això ens aproparà a un bon resultat”.

"Esperem un bon partit col·lectiu que ens permeti treure un bon resultat per definir a Barcelona"

L’últim partit contra la Juventus és d’un record immillorable. Fa quasi dos anys, el Barça aixecava la seva cinquena Lliga de Campions en superar els torinesos a la final de Berlín (1-3). Tot i aquell últim record, Mascherano ha dit que “al futbol no existeix la revenja, sinó les oportunitats”. En aquest sentit, ha recordat que la Juve ha tingut molts canvis en el seu equip des d’aleshores. Algunes de les novetats són Higuaín i Dybala, referents a l’atac torinès i compatriotes de Mascherano. “Haurem de posar-hi una atenció especial, perquè poden desequilibrar en qualsevol moment; no ens espanten però els tenim molt respecte”, ha dit el blaugrana.

Mascherano també ha analitzat les virtuts i els perills de la Juventus: “Sabem que ens enfrontem a un equip molt poderós, sobretot al seu estadi. Els torinesos acumulen 32 victòries consecutives a la Serie A com a locals, una ratxa que demostra el seu potencial. “Sempre són un equip potent, per això manen a Itàlia amb diferència”. En aquest sentit, ha afegit que “a la seva història cal sumar-li la qualitat dels jugadors”. Un rival de màxima exigència per intentar seguir endavant a la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut