La convocatòria per rebre a l’Osasuna

La convocatòria per rebre a l’Osasuna

Luis Enrique Martínez ha donat a conèixer la llista per afrontar la visita del conjunt navarrès, la qual la formen els mateixos 18 jugadors que van ser convocats davant el Reial Madrid en el darrer partit de Lliga

Sense novetats a la llista. Luis Enrique ha convocat a 18 jugadors per afrontar la visita de l’Osasuna al Camp Nou (19.30 hores) en el matx corresponent a la jornada 34 de la Lliga. Casualment, són els mateixos 18 futbolistes que van formar la convocatòria blaugrana al Clàssic davant el Reial Madrid (a més, per a aquell partit també va viatjar amb l'equip el lesionat Aleix Vidal).

El tècnic asturià continua sense poder comptar amb el sancionat Neymar Jr ni tampoc amb els lesionats Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu. A més, Jordi Masip ha quedat descartat per decisió tècnica i el jugador del Barça B, Carles Aleñá, ha completat la llista. Així doncs, la convocatòria completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Aleñá (28).

Els culers, després de la gran victòria al Santiago Bernabéu (2-3), intentaran tornar a sumar els tres punts a la Lliga per mantenir el liderat. Enfront estarà un Osasuna que arriba en ratxa, amb 7 punts en els darrers quatre partits, i amb la necessitat de guanyar per apurar al màxim les seves opcions de salvació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut