FC Barcelona - Osasuna: Guanyar per seguir creient

FC Barcelona - Osasuna: Guanyar per seguir creient

(19.30 hores, beIN La Liga) Els de Luis Enrique tenen l’obligació de seguir sumant de tres en tres per continuar viu en l’objectiu de revalidar la Lliga

El gol de Messi en l’últim segon del partit davant el Reial Madrid al Santiago Bernabéu fa que el Barça afronti les cinc jornades que resten del campionat de Lliga amb totes les opcions de tornar-la a guanyar. Aquest dimecres el Barça disputa una nova jornada de Lliga, aquest cop intersetmanal, davant l’Osasuna, el cuer de la classificació al Camp Nou (19.30 hores, beIN La Liga). La injecció de moral després d’haver conquerit el Bernabéu fa que l’equip estigui motivat al màxim per assolir una nova fita i no és cap altre que sumar la tercera Lliga consecutiva, un fet que no assoleix des que Guardiola ho va aconseguir com a tècnic.

Però per fer-ho ha d’afrontar els cinc partits que resten com si fossin una final. Perquè ara qualsevol errada es paga cara. Per tant, els blaugranes no es refien ni un pèl de la situació del conjunt navarrès que tot i arribar en una zona molt delicada i a punt d’assolir el descens matemàtic, ha millorat el seu joc en els últims partits i ha aconseguit puntuar en aquest tram final de campionat.

I és que els set punts dels 18 totals que ha sumat l’Osasuna en tot el campionat, els ha sumat en les últimes quatre jornades de Lliga. “Els rivals de la zona baixa a aquestes alçades acostumen a puntar molt més i són perillosos”. Són paraules de Luis Enrique que no només ho ha dit en la prèvia, sinó que també ho ha anat repetint en aquestes últimes rodes de premsa. Per aquest partit, el tècnic asturià encara no podrà comptar amb Neymar, que complirà l’últim partit de sanció. Tampoc ho podrà fer amb els lesionats Rafinha, Aleix Vidal i Mathieu. A més, Jordi Masip és el jugador descartat i Aleñá del Barça B completa la convocatòria.

El tècnic de l’Osasuna, Petar Vasiljevic, ha viatjat a Barcelona amb 19 jugadors, quatre d’ells amb fitxa del filial, Olavide, Aitor Buñuel, Steven i Kike Barja, a més de tres porters per les molèsties que arrossega Sirigu. Amb tot, Vasiljevic ha explicat que venen al Camp Nou “a competir sense por”. A les 19.30 hores el Barça buscarà un nou triomf per seguir ben viu a la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut