Bartomeu: “Hem tingut un superentrenador durant tres temporades”

Bartomeu: “Hem tingut un superentrenador durant tres temporades”

El president blaugrana elogia la figura de Luis Enrique, “el tècnic que ens ha portat els èxits”, i emplaça l’equip i els barcelonistes a centrar-se en els mesos que queden

Pocs minuts després que Luis Enrique Martínez anunciés que no continuarà sent l’entrenador del Barça la propera temporada, el president Josep Maria Bartomeu ha reaccionat a la noticia a través dels micròfons de Barça TV i ha elogiat la figura de l’entrenador asturià, al qual ha qualificat com “un superentrenador durant tres temporades”, a més d’assegurar que “Luis Enrique és un dels grans entrenadors de llegenda del Barça”.

El president ha agraït al tècnic asturià tota la tasca que ha fet durant aquest temps: “L’any que ve ja no hi serà, però estem molt contents de la feina que ha fet fins ara i la que farà fins a final de temporada”. A més, ha afirmat que el club continuarà “donant-li suport, com sempre fem, perquè la temporada acabi de la millor manera possible, que esperem que sigui guanyant”.

Bartomeu ha reconegut que la notícia no ha estat una sorpresa i que, tal com ha explicat el mateix Luis Enrique, “aquest estiu ja ens va comunicar que estava valorant que aquest podria ser el seu últim any”. “Fa uns dies ens va dir que no seguiria”, ha comentat.

Un cop s’ha fet pública la decisió, el president ha emplaçat l’equip i els barcelonistes a centrar-se a partir d’ara en les competicions que queden. “No havíem d’especular més i ara ens hem de centrar en el futur. Ens queda la Lliga, el partit del PSG, la final de Copa i tenim molta feina durant els mesos que tenim per davant”.

Bartomeu també ha reconegut que Luis Enrique havia comunicat la seva decisió al vestidor després del partit i que “els jugadors estan tristos”, però que al mateix temps “estan molt motivats per continuar seguint treballant”. “Això no para fins al 30 de juny”.

Tranquil·litat i discreció

A partir d’ara, el president blaugrana és conscient que es parlarà molt dels possibles substituts de Luis Enrique, però ha destacat que el Club afrontarà aquest procés de recerca d’un nou entrenador “amb tranquil·litat”. “Es treballarà amb discreció i, a partir de l’1 de juliol, ja anunciarem el nom del nou entrenador”. “L’important –assegura Bartomeu- és afrontar els propers partits que ens queden. Hem de donar el suport fins a final de temporada, que és il·lusionant, perquè podem guanyar títols”.

Finalment, Bartomeu ha volgut ressaltar que l’equip sota la direcció de Luis Enrique “ha guanyat vuit títols de deu en tres temporades”. “Luis Enrique ens ha portat els èxits en els darrers anys i s’ha donat una gran imatge de club. Això segueix, no ha acabat, ens queden tres mesos apassionants”, ha sentenciat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut