fcb.portal.reset.password

Luis Enrique Martínez deixarà la banqueta del FC Barcelona a final de temporada. El tècnic blaugrana ha anunciat aquesta decisió, “molt meditada”, instants després d’assolir una contundent victòria contra l’Sporting de Gijón -el seu equip de tota la vida- en què l’equip ha sobrepassat els 500 gols amb ell a la banqueta.

L’asturià ha explicat així la seva decisió: “Aquesta pretemporada vaig tenir una reunió amb l’Albert Soler i amb el Robert Fernández i allà ja els vaig avançar que hi havia la possibilitat que no renovés. Ells, en nom del Club, em van tranquil·litzar i em van dir que no tingués cap pressa. Aquest moment ha arribat ara i us ho anuncio”. Minuts abans de fer-ho públic, el tècnic havia anunciat la seva decisió a la plantilla, dins del vestidor del primer equip del Camp Nou.

Els seus motius? “El motiu és la manera que tinc de viure aquesta professió com una cerca incessant de solucions i millores per l’equip. Això signifiquen poques hores de descans i desconnexió. Al final de temporada m’anirà bé descansar”.

"Gràcies al Club per la confiança"

El tècnic ha volgut agrair el tracte rebut durant aquests tres anys al Club: “M’agradaria agrair al Club la seva confiança en tota la meva trajectòria. No només com a jugador, sinó també com a tècnic. Van ser els primers que van pensar que podria dirigir el filial i vaig fer-ho tres anys i ara he viscut tres anys inoblidables”.

D’aquesta manera, el tècnic s’acomiadarà del FC Barcelona després de tres temporades al capdavant del primer equip. En aquest temps ha aixecat vuit títols de deu, a l’espera de poder-ne assolir tres més en el tram final d’aquest curs. “Queden tres mesos apassionants en què podem guanyar tres competicions més. Una d’elles, la Lliga de Campions, és cert que està en una situació difícil, però amb l’ajuda de tots tindrem la possibilitat de donar-li la volta”, ha conclòs.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();