Acord de renovació del contracte d'Ivan Rakitic amb el Barça fins al 2021

Acord de renovació del contracte d'Ivan Rakitic amb el Barça fins al 2021

El jugador croat ha arribat a un acord per a l'ampliació del seu lligam amb el conjunt blaugrana fins al 30 de juny del 2021, amb una clàusula de 125 milions d’euros

El FC Barcelona comunica que ha arribat a un acord amb Ivan Rakitic per a la renovació del seu contracte fins al 30 de juny del 2021. La seva clàusula de rescissió es fixa en 125 milions d’euros. El nou contracte se signarà aquest divendres 10 de març a les 13 hores a les Oficines del Club.

Una assegurança al mig del camp

Des que va aterrar al Camp Nou a l’estiu del 2014, Ivan Rakitic és una peça imprescindible en els esquemes de Luis Enrique. El croat va arribar al Barça amb 26 anys després de brillar al Sevilla, i des del primer dia es va convertir en un jugador important al mig del camp blaugrana. Disputa actualment la seva tercera temporada com a culer, i acumula ja 145 partits oficials sota les ordres de Luis Enrique.

Tot i ser un jugador de desplegament físic, els seus registres golejadors també s’han de tenir en compte. I és que, fins al moment, des que es va vestir el ‘4’ del Barça per primera vegada ha marcat 23 gols oficials, i en aquest aspecte es mostra regular. El primer curs va marcar vuit gols, el segon en va fer nou i aquesta temporada n’ha marcat sis. A més, fa unes setmanes, en la tornada dels vuitens de Copa del Rei contra l’Athletic Club, va assolir les 100 victòries com a blaugrana.

Tot això li ha servit per anar completant un palmarès individual envejable. Des de la seva arribada al Barça, Rakitic ho ha guanyat tot: una Lliga de Campions, dues Lligues, dues Copes del Rei, una Supercopa d’Europa, una Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut