fcb.portal.reset.password
Mosaic que lluirà el Camp Nou el proper dissabte

El Camp Nou lluirà un mosaic amb el lema 'Som el Barça' / FOTO: FCB

El Camp Nou viurà aquest dissabte una autèntica final entre el Barça i l’Atlètic de Madrid que decidirà el títol de Lliga. L’estadi blaugrana es vestirà de gala per a aquesta cita i formarà un mosaic de quasi 100.000 cartolines on es podrà llegir el lema ‘Som el Barça’. El mosaic, que es desplegarà abans del partit i en la celebració dels gols, necessitarà la participació de tots els aficionats que estiguin a l’Estadi.

Passió blaugrana

Al revers de les cartolines s’hi detallaran les instruccions per fer del Camp Nou una festa de passió barcelonista. Tots els aficionats juguen la ‘final’ i seran decisius per aixecar la 23a Lliga del FC Barcelona. És per això que serà imprescindible la col·laboració de cadascun dels culers que viuran el partit al Camp Nou. Quan soni l’himne del Barça per megafonia abans de l’inici del partit es mostrarà per primer cop el mosaic de quasi 100.000 cartolines amb el lema ‘Som el Barça’, i amb cada gol blaugrana es tornarà a exhibir.

L’equip necessita tota la passió blaugrana de cada aficionat per empènyer els jugadors cap al títol. Per crear el gran mosaic, tota l’afició s’aixecarà amb la seva cartolina, la desplegarà de manera horitzontal i amb la banda de color orientada a la gespa. D’aquesta manera, les quasi 100.000 cartolines formaran el lema ‘Som el Barça’ amb els colors blaugrana i els de la senyera.

Fins aquest moment, el Camp Nou ha viscut un ambient de gala en els partits decisius i de més transcendència. La màxima assistència es va viure en el Clàssic contra el Reial Madrid, amb 98.761 espectadors. En el total dels cinc partits amb més afluència de públic del curs, s’ha registrat una assistència mitja de 85.031 espectadors. Per aquesta ‘final’, el Camp Nou i l’equip necessita l’ambient de les grans ocasions.

Oferiment de títols

Durant el descans del partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, les seccions d’handbol, de futbol sala i d’hoquei patins oferiran els títols aconseguits durant les últimes setmanes. L’equip d’handbol oferirà la Lliga Asobal, que va aixecar a principis d’abril davant el BM Aragó; la secció de futbol sala oferirà al Camp Nou el títol de la UEFA Futsal Cup, aconseguida a Bakú, i la d’hoquei patins farà el mateix amb els títols de la Lliga Europea i l’OK Lliga, que va aconseguir en menys d’una setmana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();